Activitats

27 setembre, 2017

Curs per confeccionar vestits de paper

Una vintena de persones  van participar dissabte passat en un curset organitzat pel Museu de Vestits de Paper per tal de mostrar diferents tècniques a l’hora de tractar aquest material i poder confeccionar des de peces de vestir a joies o complements.

El curs, que persegueix també motivar una major participació en el concurs, va anar a càrrec de les modistes col·laboradores habituals en la restauració de les prop d’un centenar de peces que alberga aquest equipament, totes elles premiades en les diferents edicions del Concurs Nacional de Paper, que enguany tindrà lloc el 16 de desembre.

13 gener, 2017

El Museu de Vestits de Paper inaugura divendres la mostra d’una vintena de peces donades al seu fons

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acollirà des de divendres vinent i fins el dia 5 de febrer la mostra d’una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 17 de desembre i que, tot i que no van resultar premiades, han estat donades per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser les protagonistes de les desfilades de promoció d’aquest equipament arreu del territori. La mostra serà inaugurada divendres dia 13 a les 7 del vespre per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

 

Josefina d’Origami – Tresa Codony

14 juny, 2014

Setmana cultural d’Alcanó

4 juny, 2014

Visita Delegació de Bulgaria

11 maig, 2014

Desfilada sala social d’Almenar