Eso i Batxillerat

El paper i l’art”

La visita al museu mostra clarament la utilització del paper en el camp del disseny i la moda, no només en vestits d’època i fantasia sinó també en la moda actual, amb projectes de dissenyadors famosos com Victorio & Lucchino o Agatha Ruiz de la Prada.

Però la utilització del paper també abraça altres camps, com l’art. Al taller didàctic els ensenyaran exemples d’artistes que han agafat el paper com a font d’inspiració i veuran un dels exemples més clars de la seva utilització: els collages. Ells mateixos hauran de donar ales a la imaginació i dissenyar el seu propi collage, que pot servir després per decorar la seva carpeta, la llibreta o penjar-lo a l’habitació.

Edat: 1r a 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat (s’adaptarà al nivell de cada grup)
Cost: 4 € per alumne.
Durada: 2h.

Dissenys de paper”

En la visita al museu se’ls explicarà com es treballa el paper, quines tècniques s’utilitzen, com s’arriba de la idea al vestit, és a dir, tot el procés per realitzar un vestit de paper, per veure’n després els exemples exposats.

Al taller didàctic, cada alumne haurà de realitzar el seu propi disseny: triant primer l’estil, fent-ne el dibuix i utilitzant diferents tipus de papers per exemplificar com seria el seu model.

Després, aprendran a prendre les mesures i rebran les instruccions per fer-ne els patrons.

Edat: 1r a 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat (s’adaptarà al nivell de cada grup)
Cost: 4 € per alumne.
Durada: 2h.