Activitats Temàtiques

 • CASTANYADA

  Iniciació al “Decouopage”:
  Decoració d’una safata de cartró a base de motius de tardor fets amb papers. Primer es dibuixen els motius damunt de papers de colors, es retallen i s’encolen. El resultat, una safata ideal per a presentar els panellets a taula

  Preu escoles: 2 €

 • CARNESTOLTES

  Taller de màscares:
  A partir d’unes plantilles a mode de patrons es confeccionen una màscara, les parts s’encolen i com a resultat poden obtenir un gat, un gos, un tigre, un koala… finalment es grapa la goma elàstica per a poder passar-ho pel cap.

  Preu escoles: 2 €


 

 • PASQUA

  Taller de cistelleria:
  Iniciació al trenat amb paper per tal de fer una cistelleta per a guardar els ous de xocolata. S’hi aplica una nansa de cartolina amb l’ajuda de dos enquadernadors metàl·lics.

  Preu escoles: 2€

 • SANT JORDI

  Fem un drac!:

  A partir d’un plat de paper s’elabora un drac alat amb cua fet amb cartolina.
  El resultat és una escultura de paper que es balda de costat a costat a mode de tossut

  Preu escoles: 2€

 • Treiem foc pels queixals

  Elaboració d’un cap de drac fet amb un tub i paper de seda. Les flamerades es fan amb paper de seda i quan el/la nen/a bufa pel tub les llengües de foc es mouen i sembla que el drac tregui foc pels queixals!

  Preu escoles: 2 €

 • Fem una rosa

  A partir de papers de llibre prèviament tenyits de color vermell, s’elabora una rosa.
  Es retallen els pètals i es van ajuntant al voltant d’una varilla prima de fusta, que cada nen/a pintarà de verd. Al final s’encolen les fulles a la tija també fetes amb paper de llibre tenyit, aquest cop amb tons de diversos verds

  Preu escoles: 2€

 • PRIMAVERA

  Taller Pop-up:
  Iniciació a la tècnica Pop-up, elaborant una postal que quan d’obra apareix una papallona. És un tipus de muntatge que resulta molt atractiu ja que permet fer figures que apareix en 3D i amb un cert moviment.

  Preu escoles: 2 €

 • ESTIU

  Tornen les orenetes!:
  A partir d’una patrons a mode de plantilles cada alumne repassa les parts que es necessiten per a crear una oreneta amb cartolina. A base de doblegar i encolar.
  Un cop a l’escola es poden  penjar  totes juntes formant així una gran instal·lació aèria.

  Preu escoles: 2 €

 • TARDOR

  Cauen les fulles:
  Es tracta de realitzar un mòbil amb una sèrie de fulles talment com si caiguessin de l’arbre. Cada alumne decora una cartolina amb ceres aquarel·lables seguint una gama cromàtica de colors de tardor, per les dues cares.En aquest mateix foli es dibuixa mitja silueta de diversos tipus de fulles. Es retallen doblegant el foli resultant així un seguit de fulles totalment simètriques. Finalment aquestes fulles es van enfilant penjades en una branca natural.

  Preu escoles: 2 €

 • HIVERN

  Fem postals de Nadal:
  Iniciació a l’Scrapbook, tècnica americana usada per a decorar àlbums.
  En aquest taller realitzarem postals de Nadal seguint aquesta tècnica: retallant, encolant i estampant amb segells de motius nadalencs.

  Preu escoles: 2 €