C. Inicial

La història de la Botó i els Vestits de Paper

Les aventures de la petita Botó ens endinsen al fantàstic món de la costura . L’activitat és desenvolupa  a les instal·lacions on descobrirem  com la Botó trova la caixa màgica de costura de la seva padrina. Una caixa on s’amaguen molts secrets i  que serà el fil conductor  per descobrir  com la Botó ens explica  la història dels Vestits de Paper.

 

El cost de la visita és de 2€ per alumne.

La durada de la visita és de 60”  però pot variar  del temps disponible per poder executarla. És  pot dur a terme la visita i el taller de manera  completament independent.

 

PRIMÀRIA – CICLE INICIAL

 

  • MONEDER RECTANGULAR:

    Els alumnes confeccionen un moneder de forma rectangular amb solapa, fet amb cartolina. La tanca és amb velcro adhesiu. En primer lloc elaboren el patró i munten l’estructura. Amb l’ajuda d’un punxó van perforant els laterals del moneder i un cop foradats els cusen amb fil. Finalment decoren el moneder amb tot tipus de papers tot de diverses textures i colors.

    Preu escoles: 2€

  • ANIMALS AMB ORIGAMI:

    Introduïm els alumnes al món de la papiroflèxia. Es tracta d’anar doblegant el paper fins a crear un cap d’animal que decoraran amb rotuladors i ulls amb la nineta que es mou. El treball s’encola en un pal de fusta a mode d’agafador.

    Preu escoles: 2€