C. Superior

La visita al Museu de Vestits de Paper ens endinsa  a una de les tradicions més representatives de la ciutat de Mollerussa però també ens apropa al fantàstic  món de la costura i els oficis que s’hi duen a terme.

El cost de la visita és de 2€ per alumne.

La durada de la visita és de 60”  però pot variar  del temps disponible per poder executarla. És  pot dur a terme la visita i el taller de manera  completament independent.

 

PRIMÀRIA – CICLE SUPERIOR

 

 • GRANS DISSENYADORS:

  Cada alumne tria si vol confeccionar un model de vestit femení o masculí. Un cop elegit el gènere se’ls hi proporciona un dibuix d’un maniquí en una cartolina DINA4 que han de retallar amb tisores. Un cop retallat inventen un disseny de vestuari i el retallen. Finalment es tracta de decorar amb papers de diverses tipologies i textures el seu model. Inspirant-se en les tècniques emprades per a la confecció dels vestits de paper exposats al Museu.

  Preu escoles: 2€

 • INICIACIÓ AL SCRAPBOOK:

  Muntem una llibreta seguint la tècnica americana d’Scrapbooking que consisteix en anar retallant diversos tipus de papers estampats per a decorar les portades de la llibreta en qüestió.
  Les pàgines internes es poden decorar amb segells i tintes de diferents colors.

  Preu escoles: 2,5 €