Activitats

22 gener, 2020

EXPOSICIÓ DONACIONS 2020

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acollirà des de divendres vinent i fins el dia 16 de febrer la mostra d’una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 14de desembre i que, tot i que no van resultar premiades, han estat donades per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser les protagonistes de les desfilades de promoció d’aquest equipament arreu del territori. La mostra serà inaugurada divendres dia 24 a les 7 del vespre per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

 

26 setembre, 2019

Una quinzena de persones participen en un curs per aprendre tècniques per confeccionar vestits de paper

 

Una quinzena de persones han participat aquest dissabte a la tarda en un curs que ha organitzat el Museu de Vestits de Paper amb l’objectiu d’ensenyar diferents tècniques de confecció per fer un vestit de paper. La voluntat és fer difusió del concurs i facilitar les eines i els coneixements per a incrementar la participació en el Concurs Nacional de Vestits de Paper, el qual celebrarà el 14  de desembre la seva 54a edició.

Els participants al taller, entre els quals hi havia persones d’Alguaire, Sabadell, Amposta i Mollerussa, van poder aprendre algunes tècniques per treballar el paper de la mà de la modista i col·laboradora del certamen, Carme Solà, la qual els va mostrar, entre altres, com fer fil de paper.